Op zoek naar schoonmaakbedrijf amsterdam noord?

schoonmaakbedrijf amsterdam noord
Noordhollands Dagblad Miljoenenfraude schoonmaakbedrijven Haarlem Lijnden en Amsterdam.
Vacatures in de regio. Registreer u gratis voor toegang tot 10. name heeft nog articlesleft. name leest onbeperkt premium artikelen. Miljoenenfraude schoonmaakbedrijven Haarlem Lijnden en Amsterdam. HAARLEM Voor zeker vijf miljoen euro hebben bedrijven in de schoonmaaksector in Haarlem Lijnden en Amsterdam gefraudeerd. Door Frans van den Berg 12-1-2015 1658 Update 12-1-2015 1815. Die schatting maken de inspectiedienst sociale zaken en de belastingdienst. De instanties vielen vorige week binnen bij drie uitzendbureaus zeven schoonmaakbedrijven en acht hotels waar de schoonmakers aan het werk waren. Er zijn verschillende soorten van fraude gepleegd. Zo zouden niet alle gewerkte uren worden verantwoord in de boekhouding. Tevens bleek dat er onder het minimumloon wordt betaald en te lang werd gewerkt.
t shirts
Schoonmaakbedrijf Abdoel te Amsterdam Interieurreiniging van gebouwen Oozo.nl.
Schoonmaakbedrijf Abdoel te Amsterdam. Meidoornweg 61HG 1031GG Amsterdam. De onderneming Schoonmaakbedrijf Abdoel is gevestigd op Meidoornweg 61HG te Amsterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 33193842 en is gelegen in Volewijck in de gemeente Amsterdam. Bij Schoonmaakbedrijf Abdoel zijn tussen de 21 en 50 personen werkzaam. Bekijk hier alle 117 ondernemingen in de branche Interieurreiniging van gebouwen in deze omgeving. Gerelateerde rubrieken in Volewijck en omgeving. Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging in Volewijck 24. Overige reiniging in Volewijck 4. Dit is mijn bedrijf!
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord Nice Cleaning.
Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren om uw kantoor in Amsterdam Noord schoon te maken? Dan helpen de schoonmakers van Nice Cleaning u graag! We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren horeca keukens bedrijfsruimtes en scholen. Nice Cleaning is een full service schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Waar andere schoonmaakbedrijven zich beperken tot schoonmaak alleen doen wij dat niet. U kunt bij ons naast kantoor schoonmaak terecht voor allerlei schoonmaakonderhoud en verschillende facilitaire diensten. Laten schoonmaken in Amsterdam Noord. Schoonmaakster gezocht die periodiek uw keuken kan schoonmaken?
Ancora Ancora BV.
Schoonmaak-vacatures in Amsterdam Noord september 2017 Indeed.nl.
16 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor IS Cleaning Vacatures in Amsterdam. Vaknatiebaan algemene schoonmaak BY. Succes Schoonmaak Amsterdam Noord. SpoedVoor een ziekenhuis te Amsterdam zijn wij op zoek naar een vakantiemedewerker/ster voor de periode van 14 augustus t/m 8 september werktijden. 23 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Succes Schoonmaak Vacatures in Amsterdam Noord. Lees meer over werken bij Succes Schoonmaak. Succes Schoonmaak Amsterdam Noord 3 plaatsen. Wij zijn opzoek naar 2 medewerkers die ons willen helpen in de schoonmaak. De werkdagen werktijden zijn van. 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Succes Schoonmaak Vacatures in Amsterdam Noord.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonpand Schoonpand.
Open/Close Menu Schoonmaakbedrijf Amsterdam. Snelle levering van diensten. Zeer ervaren in alle soorten schoonmaakwerk. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Van tapijtreiniging tot opleveringsschoonmaak. Werkgebied door heel Nederland. Snelle levering van diensten. Schoonmaakbedrijf met realistische prijzen. Personeel beheerst altijd de Nederlandse taal. Kwalitatief schoonmaakwerk door echte specialisten! Vanuit Amsterdam bedient schoonmaakbedrijf Schoonpand uiteenlopende organisaties particulieren en instellingen door heel Nederland. Klanten weten ons te vinden voor het uitvoeren van hun specifieke schoonmaakwerk.
MKBschoonmaakbedrijf in Noord-Holland Alles over schoonmaken van kantoren scholen huishoudens schoonmaakbedrijven en het vak.
schoonmaakbedrijf zoeken op postcode in Noord-Holland. Selecteer een provincie en vind uw schoonmaakbedrijven! Alle schoonmaakbedrijven in Groningen Alle schoonmaakbedrijven in Drenthe Alle schoonmaakbedrijven in Friesland Alle schoonmaakbedrijven in Overijssel Alle schoonmaakbedrijven in Flevoland Alle schoonmaakbedrijven in Gelderland Alle schoonmaakbedrijven in Utrecht Alle schoonmaakbedrijven in Noord Holland Alle schoonmaakbedrijven in Noord Brabant Alle schoonmaakbedrijven in Zuid Holland Alle schoonmaakbedrijven in Zeeland Alle schoonmaakbedrijven in Limburg.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord. Facebook. Linkedin.
Bolderman het schoonmaakbedrijf voor Amsterdam. Kwalitatief schoonmaakwerk door schoonmaakbedrijf Bolderman voor de regio Amsterdam noord. Vakbekwame medewerkers die het vak van schoonmaken erg hoog op zich nemen en pas tevreden zijn als u dat bent. De medewerkers van schoonmaakbedrijf bolderman werken efficiënt en zijn zeer klantvriendelijk. Voor een goede schoonmaakbedrijf moet u bij bolderman zijn. Schoonmaakbedrijf amsterdam noord glazenwassers. Buiten de reguliere schoonmaakwerkzaamheden leveren wij ook glazenwassersdiensten. Al onze glazenwassers zijn super gemotiveerd en zijn allen in het bezit van een diploma. De glazenwassers van schoonmaakbedrijf bolderman hebben allemaal een flinke dosis doorzettingsvermogen en zullen elk pand van glimmende ramen voorzien.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Noord Oozo.nl.
Opgericht in oktober 2015. Staghof 85 1034NV AMSTERDAM. De onderneming Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Noord is gevestigd op Staghof 85 te AMSTERDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 64204960 en is gelegen in Banne Buiksloot in de gemeente Amsterdam. Bij Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Noord is 1 persoon werkzaam. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Banne Buiksloot. Toon in Google Maps. Dit is mijn bedrijf!
Schoonmaakbedrijf Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.
Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Inspelen op de bedrijfscultuur lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor o.a. kantoren zorginstellingen scholen transport en recreatie. Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu.

Contacteer ons