Zoeken naar schoonmaakbedrijf groningen vacatures

schoonmaakbedrijf groningen vacatures
Overzicht vacatures.
Werken in het UMCG. Stage afstuderen en scriptie. Bloggers in het UMCG. UMCG'ers delen over hun werk. Dag van de verpleging. Werken in de acute zorg. Stage afstuderen en scriptie. Uiterste reactiedatum 20 augustus 2017. Trainers voor Communicatiepractica Tandheelkunde/Mondzorgkunde. Uiterste reactiedatum 25 juli 2017. PhD student and Postdoc on stem cell biology.
truien bedrukken
Schoonmaak Vacatures in Groningen Vacatures.nl.
Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Schoonmaak vacatures in Groningen. Vacatures 1 10 van 56. Schoonmaaksters gezocht voor jaarlijkse schoonmaak studentenhuis. Hallo Wij zoeken ervaren schoonmaaksters voor de jaarlijkse schoonmaak van een aantal van onze studentenhuizen. De vergoeding is 1250 per uur dus totaal 100. VLS Schoonmaak zoekt een Schoonmaak regio Groningen te Groningen LBO geplaatst op 04-07-2017 VLS is op zoek naar leuke collega's. We zijn nog steeds een. Medewerker schoonmaak omgeving Zuidlaren.
Vacatures.
NIVO NOORD is het grootste schoonmaakbedrijf van Noord-Nederland met meer dan 1.000 medewerkers vanuit Leeuwarden Groningen en Zwolle.
Schoonmaak vacatures in de provincie Groningen Career-jet.nl.
Werk zoeken Vacatures in Groningen schoonmaak vacatures schoonmaak vacatures in Groningen. Schoonmaak vacatures in de provincie Groningen. Bewaar als vacature alert. 1 tot 20 van 56 vacatures. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een student die met ingang van 1 februari a.s. 1 keer per week 3 uur beschikbaar is voor schoonmaakwerkzaamheden op een kantoorlocatie in Groningen. Werkdagen donderdag of vrijdag. Industrieel Schoonmaker met VCA m/v. Actief-Interim Groningen Bedum Groningen 1044 per uur.
Vacatures Vacatures Organisatie Dolmans Facilitaire Diensten.
Werken bij Dolmans Facilitaire Diensten. Werken bij Dolmans Facilitaire Diensten is werken bij een dynamische organisatie. Wij verzorgen voor opdrachtgevers in heel Nederland dagelijks schoonmaakonderhoud specialistische reiniging en glasbewassing. Van oudsher is Dolmans een familiebedrijf. Ondanks de groei van eenmanszaak in IJsselstein tot een landelijke speler met een breed facilitair dienstenpakket is het warme familiegevoel blijven bestaan. We zijn betrokken bij medewerkers en opdrachtgevers. Vanuit een vertrouwde thuisbasis ontstaan immers mooie relaties en prestaties. Als wij een nieuwe collega zoeken dan zullen wij de vacature op onze website vermelden.
Werken als schoonmaker Schoonmaakbedrijf Hago.
Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Vacatures schoonmaak Regio West. Vacatures schoonmaak Regio Noord Midden. Vacatures schoonmaak Regio Zuid. Lees en bekijk hier wat onze collegas vinden van werken in de schoonmaakbranche en werken bij Hago. Het blijft dankbaar werk. Na ongeveer 40 jaar in de schoonmaak en 24 jaar bij Hago heb ik nog steeds heel veel plezier in het werken met onze klanten en collega's. En het is dankbaar werk. Ik heb net mijn diploma voor de basisopleiding opgehaald.
Werken bij Argo Argo Schoonmaakservice.
Dienstverlenend en onzichtbaar maar absoluut onmisbaar! Kan jij je vinden in deze omschrijving? Dan is Argo Schoonmaakservice geïnteresseerd in jou! Wil je werken bij Argo Schoonmaakbedrijf maar staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Schrijf een open sollicitatie. Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben je bij Argo Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Schrijf een open sollicitatie. Schoonmaken is schitterend en verfrissend werk. img altOver Argo Schoonmaakservice /. Mooi maar onzichtbaar werk. Want als ze het goed doen zie je er niets van. Dankbaar werk ook want vuil maken kan iedereen. Argo schoonmaakservice is een samenwerking met Alescon aangegaan.
Werken in de schoonmaak Gom.
Schoonmaakmedewerker Glazenwasser Schoonmaakmedewerker food Schoonmaakmedewerker zorg Staf / management Objectleider. Werken in de schoonmaak. Van schoonmaken tot specialistische reiniging. Bij Gom werk je bij een professioneel schoonmaakbedrijf samen met 9.000 andere medewerkers. Van allround schoonmakers tot glazenwassers en gevel vloer-of dieptereinigers. En van voorvrouw of man tot objectleider rayonleider of coördinator. Je kan worden ingezet voor schoonmaakwerk in onder meer kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen vakantieparken of de voedselindustrie. Daarbij werk je met revolutionaire schoonmaakformules en vernieuwende technieken. Maar bij Gom doe je meer dan alleen schoonmaken.
Schoonmaak vacatures binnen heel Nederland Helpling.nl Helpling.
Meld je aan en vind flexibel schoonmaakwerk. via Helpling in je eigen omgeving! Verdien tot 12 per uur. Werk in je eigen regio. Wat enkele partners zeggen over huishoudelijk werk via Helpling. Vroeger had ik een eigen zaak waardoor ik weinig tijd overhield voor andere dingen. Nu kan ik zelf flexibel mijn uren bepalen en werken wanneer ik wil. Ik doe dit naast mijn studie en vind het een fijne manier om bij te verdienen.
Vacatures eresde.
Hieronder staan alle vacatures die wij op dit moment bieden. Denk je op een andere manier een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan Eresdé? Schroom dan niet en stuur ons een open sollicitatie. Indien wij binnen 14 werkdagen niet op je sollicitatie reageren dan hebben wij helaas geen mogelijkheden voor jou op dit moment binnen ons bedrijf. Wel zullen wij aansluitend je sollicitatie 3 maanden in ons bestand bewaren. Mocht er in die periode een nieuwe vacature ontstaan dan nemen wij je gegevens automatisch mee in de selectieprocedure.

Contacteer ons