Zoeken naar schoonmaakwerk amsterdam

schoonmaakwerk amsterdam
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Amsterdam augustus 2017 Indeed.nl.
Vacatures 1 tot 10 van 476. Plaats je cv In enkele seconden. Toon alle vacatures 5 nieuwe vacatures. Bouwschoonmaker Medewerker Amsterdam nieuw. Genuine Flex b.v Uitzendorganisatie Amsterdam. Bouwschoonmaker Medewerker Amsterdam Per direct. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opruiming en schoonmaak van bouwplaatsen. Gesponsord 2 uur geleden vacature opslaan. Bouwschoonmaker Medewerker Amsterdam fulltime. Genuine Flex b.v Uitzendorganisatie Amsterdam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opruiming en schoonmaak van bouwplaatsen. Binnen deze allround functie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en schoonmaak van diverse fabriekshallen en.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonpand Schoonpand.
Van tapijtreiniging tot opleveringsschoonmaak. Werkgebied door heel Nederland. Snelle levering van diensten. Schoonmaakbedrijf met realistische prijzen. Personeel beheerst altijd de Nederlandse taal. Kwalitatief schoonmaakwerk door echte specialisten! Vanuit Amsterdam bedient schoonmaakbedrijf Schoonpand uiteenlopende organisaties particulieren en instellingen door heel Nederland. Klanten weten ons te vinden voor het uitvoeren van hun specifieke schoonmaakwerk. Op basis van kwaliteit flexibiliteit en betrouwbaarheid streven wij altijd naar een lange-termijn samenwerking maar dan niet op basis van een langslepend contract. In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven zit u bij ons niet vast aan opzegtermijnen en kleine lettertjes. U blijft klant zolang u tevreden bent en zo lang als u dat wenst! Snelle levering van diensten.
Inbesteden schoonmaak ook bij gemeente Amsterdam? facto.nl Inkoop en outsourcing Nieuws Schoonmaak Hygiëne.
Op initiatief van GroenLinks PvdA en de SP gaat wethouder Pieter Litjens onderzoeken of het mogelijk is de schoonmakers van de gemeente Amsterdam weer in eigen dienst te nemen. Dat is besloten tijdens een recente gemeenteraadsvergadering. Momenteel worden de schoonmakers nog extern ingehuurd. Een paar jaar terug is door het Amsterdamse gemeentebestuur het besluit genomen om voor de schoonmaak van het stadhuis voortaan een private partij in te huren. Uitbesteden van schoonmaak zou goedkoper zijn en efficiënter verklaart GroenLinks.
Schoonmaakwerk in Amsterdam Helpling.
Zo zorgen wij niet alleen dat er een boel woningen worden gereinigd maar verzorgen we ook veel schoonmaakwerk. Momenteel faciliteren we onder andere schoonmaakwerk in Amsterdam Rotterdam Utrecht Den Haag en Eindhoven. Met name in Amsterdam is de vraag naar huishoudelijke hulp groot. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar gemotiveerde partners die graag schoonmaakwerk in Amsterdam verrichten. Ben jij dus op zoek naar schoonmaakwerk in regio Amsterdam? Dan kunnen wij dat voor je regelen! Als partner van Helpling ontvang je dagelijks schoonmaakafspraken en bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken. Wanneer je als partner bij Helpling bent aangemeld kun je het volgende verwachten. Aantrekkelijke vergoeding vergoeding tussen 11 en 12 per uur.
Asito Amsterdam West Schoonmaakbedrijf in de hoofdstad.
Asito Amsterdam West B.V. Van der Madeweg 1 3. Bekijk in Google Maps. Telefoon 020 691 46 68. Asito het schoonmaakbedrijf in Amsterdam-West. Bij Asito bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam-West. Wij zorgen ervoor dat wij uitblinken in ons vak. Daarom investeren we in eigen opleidingen heldere communicatie en natuurlijk in de modernste technologie. Hiermee heeft u direct inzicht in afspraken controles tijdsplanningen en kwaliteit. Om u als schoonmaakbedrijf in Amsterdam-West optimaal van dienst te kunnen zijn werken we snel en efficiënt.
Schoonmaakbedrijf in Amsterdam gezocht? Ruitenheer.
Ruitenheer als uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Er zijn een aantal reden om ons te kiezen als uw schoonmaakbedrijf Amsterdam. Zo hebben wij als schoonmaakbedrijf al bijna 40 jaar ervaring in onze branche. Schoonmaker gezocht die ook buiten kantoortijden werkt? Wij bieden 24/7 service dit betekend dat wij niet van 9 tot 17 werken maar doorgaan buiten kantooruren om.
Schoonmaak personeel WSP Groot-Amsterdam.
Film werkgevers over sociaal ondernemen. Kosteloze werving en selectie van personeel subsidies en brancheinformatie. Het Werkgevers servicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf Pantar Amsterdam AM-groep en de gemeenten Uithoorn De Ronde Venen Ouder-Amstel Haarlemmermeer Diemen Amsterdam Amstelveen en Aalsmeer. Werkgevers in Groot-Amsterdam kunnen met al hun arbeidsmarktvragen bij het servicepunt terecht. Wij bieden snelle en servicegerichte dienstverlening en voorzien werkgevers van personeel informatie advies en ondersteuning. Ons schoonmaakteam heeft altijd kandidaten! Op korte termijn ervaren schoonmakers vinden? Of bent u op zoek naar geschikte kandidaten voor alle soorten schoonmaakwerk? Onze adviseurs van het Schoonmaakteam leveren u snel de juiste kandidaten. Dit bespaart u tijd en kosten.
Bijbaan in Amsterdam Schoonmaak StudentenVacature.nl.
Gelieve deze te activeren om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website. Bijbaan in Amsterdam Schoonmaak. 26 vacatures gevonden Amsterdam Schoonmaak. Housekeepers in driesterren hotel flexibel Regio Amsterdam. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar housekeepers di. Schoonmaakmedewerkers Parttime Bussum en Hilversum. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousias. Huishoudelijke hulp GGZ vanaf 15 uur per week. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een huishoudel. Thuiszorgmedewerker vanaf 15 uur per week. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een thuiszorgm. Housekeepers Parttime Regio Hilversum. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar housekeepers.
535 Schoonmaak vacatures in Amsterdam Adzuna.
plaats provincie of postcode uitgebreid zoeken. Schoonmaak vacatures in Amsterdam. 535 Schoonmaak vacatures in Amsterdam. Gerelateerde zoekopdrachten medewerker schoonmaak schoonmaak medewerker koerier parttime receptioniste sport communicatie vastgoed gemeente brandweer meer. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email. uw.email@domein.nl Job alert aanmaken. Resultaten 1-10 van 535. zien per pagina en sorteer op Meest recente.
Schoonmaakwerk Amsterdam Huishoudelijk werk Amsterdam.
Ben je op zoek naar huishoudelijk werk in Amsterdam? Schoonmaakwerk in Amsterdam vind je snel op Werksters.nl! Reageren is 100% gratis! Wij hebben 51 schoonmaakvacatures in Amsterdam beschikbaar. Looking for a house manager/nanny/cleaner/cook. Private Living quarters available. Please apply in ENGLISH No. Doe je ook variabel 1 a 2 keer per week voor mijn bed en breakfast? Betrouwbaarheid en ervaring is belangrijk!

Contacteer ons