Meer resultaten voor schoonmaakster gezocht

schoonmaakster gezocht
Schoonmaakster gezocht.
Bent u op zoek naar een gezellige schoonmaakster die met eigen milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt? Dan moet u bij Poetszorg zijn. Alleen schoonmaakster van Poetszorg zijn uitgerust met het beste gereedschap dat beschikbaar is. Het spreekwoord goed gereedschap is het halve werk gaat ook hier op. Onze schoonmaakster klaart het werk in de helft van de tijd en poetsresultaat zal waarschijnlijk beter zijn. Laat het ons bewijzen! Meer informatie over schoonmaken via Poetszorg? Wilt u direct contact? Gemakkelijk overstappen naar Poetszorg. Ik zoek werk max. 15 uur per week.
waterontharder kopen
Gezocht Schoonmaakster 5-10 uur p.w. Buitenplaats Oudendijke.
Gezocht Schoonmaakster 5-10 uur p.w. De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft. Hier leeft u letterlijk in het landschap. Gezocht Schoonmaakster 5-10 uur p.w. Het vakantieseizoen staat voor de deur! Om al onze huisjes in deze periode weer spik en span te houden zijn wij opzoek naar een extra schoonmaakster. Ben jij enthousiast accuraat klantvriendelijk en kom je uit de regio tussen Burgh-Haamstede en Zierikzee?
huurhuis amersfoort
Schoonmaakhulp gezocht?
Snel een schoonmaakster vinden? Bekijk dan snel onze beschikbare schoonmaaksters bij jou in de buurt en vind snel schoonmaakhulp!
gravure sur verre
Bergentheim.info Prikbord Schoonmaakster gezocht.
Bergentheim.info Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter! Marktplaats Bergentheim Oproepen Gratis af te halen Attenties Huizen te koop. Mijn naam is Dianne en ik woon in Bergentheim. Ik zoek iemand die 1 x in de week bij mij wil schoonmaken. Ben jij die persoon of ken jij iemand? Neem dan contact met mij op via 06-19846272. Geplaatst op 13 april 2017 @ 1312 door Dianne. Bergentheim.info Banthums prikbord Oproepen Schoonmaakster gezocht.
tourisme alsace
Huishoudelijke Hulp Gezocht Particulier 1250 p/u.
Goede en snelle service! Binnen 4 dagen vond ik een geschikte hulp! goed en snel geregeld Hennes. snel gemakkelijk en betaalbaar 2017-08-18. Snel goede hulp 2017-08-17. Voor hulp in de huishouding. g_cJc75Ll9Y Bent u elke dag druk en hebt u daardoor geen tijd meer voor het huishouden? Of staat uw lichaam het niet meer toe dat u regelmatig met huishoudelijke taken bezig bent? Dan kan een hulp bij het huishouden goed van pas komen! Ikzoekhuishoudelijkehulp gaat graag voor u op zoek met uw vraag naar de perfecte hulp. Is er een klik? Dan kan de huishoudelijke hulp meteen bij u aan het werk. Bevalt de huishoudelijke hulp niet? Wij gaan direct op zoek naar een nieuwe match!
hyperhidrose
Schoonmaakster Gezocht? Slechts 1250 per uur bij u thuis!
Gemiddelde score op basis van 1803 beoordelingen.
fleurs artificielles
Schoonmaakster gezocht Arnhem SMB Van Londen.
Schoonmaakster gezocht in de omgeving van Arnhem schakel Schoonmaakbedrijf van Londen in! Dan bent u namelijk verzekerd van een SVS-gediplomeerde schoonmaakster die vakkundig te werk gaat. Wij staan altijd garant voor een optimaal resultaat. Hierdoor hebben wij sinds 1992 al een hecht klantenbestand opgebouwd dat erg tevreden is over onze diensten. Graag bespreken we wat we voor u kunnen betekenen! Schoonmaakster gezocht in Arnhem?
plombier marseille
www.sjnabbeltjes.nl.
Een oppas die aan huis komt in herkenbosch 31 keer bekeken. vrijdag 3 February 2017. Hulp in de huishouding Gezocht Hulp in de huishouding in Heythuysen voor ongeveer 4 uur per week die samen met mij wil poetsen. Reacties graag via whatsapp of mail voorzien van een foto en met een korte beschrijving van. donderdag 2 February 2017. Hulp in de huishouding Gezocht Hulp in de huishouding in Heythuysen voor ongeveer 4 uur per week die samen met mij wil poetsen. Reacties graag via WhatsApp 06-29042138 of mail asoetheytse@gmail.com voorzien van een. donderdag 2 February 2017. Hulp in huishouding Hulp in de huishouding.
stand parapluie
Ervaren schoonmaakster gezocht? Top Huishoudelijke Hulp.
Uw vaste lokale assistent regelt een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp voor u. Wat is het tarief? U betaalt de huishoudelijke hulp 1650 per uur. Maak een vrijblijvende afspraak. Betrouwbare schoonmaakster gezocht voor bij u thuis? Geen tijd voor het huishouden? Of wilt u graag extra hulp bij het huishouden? Top Huishoudelijke Hulp is u graag van dienst om het huishouden van u over te nemen zodat het huishouden er weer verzorgd uitziet. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met huishoudelijke hulpen. Door onze screening zijn wij uitstekend in staat om aan de hand van uw voorkeuren de meest geschikte schoonmaakster te selecteren. Ook door de persoonlijke screening kunnen wij de betrouwbaarheid van de schoonmaaksters garanderen.
Traduction juridique
Schoonmaakster gezocht SC Klarenbeek.
Na heel veel jaren trouwe dienst stoppen een aantal dames van de schoonmaakploeg. Daarom zoeken we 1 of 2 personen welke dit op zich willen nemen. Hiervoor is een vrijwillegersvergoeding beschikbaar. Iemand welke samen met Marita van Schaijk op maandag De Brug en de grote zaal wil schoonmaken. En iemand welke op werkdagen tussen 16.30 en 18.30 uur gedurende maximaal een uurtje de bestuurskamers beneden in het MFC schoon wil maken. Spreek Marita aan of stuur een mailtje naar secretaris@scklarenbeek.nl.
luminaire

Contacteer ons