Resultaten voor vacature schoonmaak breda

vacature schoonmaak breda
Huishoudelijke hulp thuiszorg Breda ThuiszorgInHolland.
09.00 12.00 en of 13.00 16.00 uur afwijkende tijden in overleg. Beloningsvorm Vast uurloon conform CAO Verzorging Verpleging en Thuiszorg. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We hebben sollicitatievragen opgesteld voor uw vacature. U heeft verzocht dat Indeed kandidaten de volgende vraag of vragen voorlegt. Woon je in Breda?
re-integratiebureau
Parttime vacatures in Breda Bijbaan.nl.
80 Middelbare school 122 MBO 121 HBO 118 Universiteit. Er zijn 200 parttime vacatures voor overdag in Breda gevonden.
Vacatures Stoofschoonmaak Service.
Stoof Schoonmaakservice heeft een professionele groep gemotiveerde werknemers die van aanpakken weten. Veelal gaat het om werk in Breda en omgeving. Werken in de Schoonmaakbranche. Bij Stoof Schoonmaakservice weten we dat de schoonmaakbranche een veel omvattende sector is die vele kansen biedt. Professionaliteit betrouwbaarheid collegialiteit productiviteit en motivatie zijn hierbij een vereiste tot succes. Dit verwachten wij dan ook van onze werknemers. Wat zij hier voor terug krijgen is een prettige werkomgeving een hoog basissalaris conform de Schoonmaak-cao doorgroeimogelijkheden en voldoende afwisseling. Kortom een kansrijke werkplaats waar vol enthousiasme het te verrichtenschoonmaakwerk aangepakt wordt. Op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan in de schoonmaakbranche en geïnteresseerd in schoonmaakwerk bij Stoof Schoonmaakservice?
Schoonmaak Vacatures in Breda Vacatures.nl.
Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Schoonmaak vacatures in Breda. Vacatures 1 10 van 274. Flexibele Schoonmaak medewerker in Oosterhout. Van schoonmaken moet jij energie krijgen. We hebben opdrachten voor korte en voor lange periodes voor in de ochtend middag of avond. Heb jij interesse en wil jij. CleanChoice zoekt een Leidinggevende Schoonmaak te Gilze VMBO / MAVO geplaatst op 20-07-2017 Leidinggevende Schoonmaak Voor de regio Oosterhout/Breda/Gilze zijn wij op zoek. Flexibele Schoonmaak medewerker in Breda. Van schoonmaken moet jij energie krijgen.
Schoonmaak-vacatures in Gemeente Breda augustus 2017 Indeed.nl.
Naast werkzaam te zijn in het cleaning team geef je. Ervaring hebben in schoonmaak. Een flexibele baan in de schoonmaak voor divers aantal uren en locaties. Ons streven is dat opdrachtgevers geen omkijken hebben. Horecatijger met 2 rechter handen gezocht. Verrichten van de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden Ter versterking van ons bowlingteam zijn wij op korte termijn op zoek naar. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Bowlingpoint Vacatures in Breda. Lees meer over werken bij Bowlingpoint. Proti-cleaning Breda 1 plaats. Reageer dan nu en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Door het hele land hebben wij regelmatig verschillende vacatures open staan van schoonmaakkracht tot ict-er van voorwerker tot commercieel talent. Vind de baan die bij je past! Staat de juiste vacature er niet bij stuur ons een open sollicitatie. Mocht er een vacature vrijkomen kunnen we contact met je opnemen. Wij hebben momenteel 82 openstaande vacatures. Opleidingen / Kwaliteit arbo milieu. of kies een provincie. Facility Host te Breda.
Werken in de schoonmaak Gom.
Een leuke verantwoordelijke baan waar ik prima op mijn plek zit! Schoonmaakmedewerker Glazenwasser Schoonmaakmedewerker food Schoonmaakmedewerker zorg Staf / management Objectleider. Werken in de schoonmaak. Van schoonmaken tot specialistische reiniging. Bij Gom werk je bij een professioneel schoonmaakbedrijf samen met 9.000 andere medewerkers. Van allround schoonmakers tot glazenwassers en gevel vloer-of dieptereinigers. En van voorvrouw of man tot objectleider rayonleider of coördinator. Je kan worden ingezet voor schoonmaakwerk in onder meer kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen vakantieparken of de voedselindustrie. Daarbij werk je met revolutionaire schoonmaakformules en vernieuwende technieken. Maar bij Gom doe je meer dan alleen schoonmaken.
Schoonmaakwerk Breda Huishoudelijk werk Breda.
Ben je op zoek naar huishoudelijk werk in Breda? Schoonmaakwerk in Breda vind je snel op Werksters.nl! Reageren is 100% gratis! Wij hebben 18 schoonmaakvacatures in Breda beschikbaar. Onze Hulp heeft ná 12 jr. besloten ná overlijden van haar manmeer tijd aan haar kleinkinderen door tebrengen als oppas omawat wij. Beste ik zoek een betrouwbare persoon die minimaal 1x in een week mijn huishoudelijke taken doet zoals schoonmaken kleren wassen en.
Vacature Vakantiekracht schoonmaak Breda Werken bij Hago Zorg.
26-06-2017 Waalwijk Parttime n.v.t. Momenteel zijn wij op zoek naar. Van 15-06-2017 Locatie Breda Uren n.v.t. Schoonmaakdienstverlening in de zorg is een vak apart. Hago Zorg is al 50 jaar actief in de gezondheidszorg en heeft veel kennis van en ervaring in medische schoonmaak in ziekenhuizen verpleeg en verzorgingshuizen geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Schoonmaken bij Hago Zorg is samenwerken vooruitdenken en initiatief nemen. Met plezier de handen uit de mouwen steken. Alert zijn hulpvaardig en gastvrij.
Op zoek naar schoonmaakwerk in Breda en omgeving?
Werktijden maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 18.30 uur. Neem telefonisch contact met ons op of stuur je CV en motivatie per mail naar info@topcleaners.nl. Schoonmaakmedewerkers M/V voor schoonmaakwerk in Breda gezocht. In Breda zijn we op zoek naar enthousiaste schoonmakers m/v die ons team kunnen versterken. Van onze schoonmakers wordt verwacht dat ze flexibel inzetbaar zijn zelfstandig kunnen werken en bij voorkeur ervaring in de schoonmaakbranche hebben. Neem telefonisch contact met ons op of stuur je CV en motivatie per mail naar info@topcleaners.nl. Schoonmaker M/V voor schoonmaakwerk in Tilburg gezocht. In Tilburg zijn we op zoek naar enthousiaste schoonmakers m/v die ons team kunnen versterken.

Contacteer ons