Resultaten voor schoonmaakbedrijf

schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Teunissen BV Arnhem.
Indien er plaatsing mogelijkheden zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het uitreiken van het OSB-Keurmerk aan Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij Teunissen B.V. het OSB keurmerk bestaat uit de NEN-norm 4400-1 de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en de overige specifieke OSB-eisen. Welkom bij Teunissen BV. Je ziet het steeds vaker de Teunissen Touch. Perfect schoongehouden en gereinigde gebouwen. Van buiten een visitekaartje van binnen aangename schone en hygiënische ruimtes. Als Teunissen zorgt voor het onderhoud en de reiniging zie je het direct. De Teunissen Touch schoonmaakonderhoud zoals u het wilt. Meer info
Lenen zwarte lijst
Welkom bij Mostert's Schoonmaakbedrijf.
Onze vader Jan Mostert is zijn schoonmaakbedrijf begonnen met een handkar en wat ladders. Daarna met een motorbakfiets de zogenaamde billenwarmer. Hij deed toen alleen aan glazen wassen en schoonmaken. woningen rijksgebouwen bedrijven zoals Wolters en Dros. Daar is de uitbreiding van het schoonmaakbedrijf begonnen. Bij Wolters en Dros werd de vraag Maakt u ook CV-ketels schoon? Mostert antwoorde Ja hoor dat doen we ook. In werkelijkheid had hij nog nooit een CV-ketel gezien. Wanneer u ons bedrijf kiest voor uw schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden kan dit op verschillende manieren. Gewoon wanneer u er behoefte aan hebt! Bijvoorbeeld het schoonmaken van uw kantoren. Terugkerend werk wat bijvoorbeeld maandelijks tegen een vaste prijs wordt verricht! bijvoorbeeld het wassen van uw kantoorruiten. Klik hier voor het overzicht
Schoonmaakbedrijf Veldhuis Schoonmaakspecialist in Overijssel.
Als vakantiekracht ontvang je een loon inclusief vakantieopbouw en vakantietoeslag. Voor een schone zaak. Wij zijn een echt Twents familiebedrijf en al sinds 1969 de schoonmaakspecialist in Twente. Ons schoonmaakbedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie een brede vakkennis op het gebied van schoonmaakadvies en een hoge kwaliteitsstandaard. Een keurig opgeruimde en schone werkplek is hét visitekaartje voor uw organisatie. Wij spreken zelfs van maximaal schoon. Uw pand weer als nieuw. Bekijk hier de foto's
Directeur schoonmaakbedrijf Vrolijk verdacht van miljoenenfraude Omroep West.
woensdag 31 mei 2017 1237. Directeur schoonmaakbedrijf Vrolijk verdacht van miljoenenfraude. DEN HAAG De directeur van de Haagse onderneming Vrolijk Schoonmaakdiensten en zijn vrouw zijn dinsdag aangehouden op verdenking van belastingfraude voor een bedrag van 2 miljoen euro van 2011 tot nu. Het stel zou opzettelijk een verkeerde aangifte hebben gedaan voor hun uitzendbureau schoonmaakbedrijf en administratiekantoor. De FIOD heeft het huis van het echtpaar in Den Haag en verschillende bedrijven van het stel doorzocht. Dat kan hier
Geerts Schoonmaakbedrijf schoonmaak sint anthonis.
Al meer dan 35 jaar n helder begrip! Schoonmaakbedrijf Geerts is een echt familiebedrijf. Oprichter Frans Geerts heeft maar liefst vijftig jaar gewerkt als glazenwasser. In 1980 is hij samen met zijn vrouw Maria Schoonmaakbedrijf Geerts gestart. In eerste instantie kiest hij dan alleen voor glasbewassing maar een aantal jaar later volgt ook de schoonmaak. Inmiddels zijn we 35 jaar verder en is Schoonmaakbedrijf Geerts uitgegroeid tot een bedrijf waar twintig dames en heren dagelijks werkzaam zijn in de schoonmaak en glasbewassing. Frans en Maria hebben onlangs het bedrijf overgedragen aan schoonzoon Eric en dochter Ilse.
HS schoonmaakbedrijf BV Home.
Graag heten wij u van harte welkom op de vernieuwde website van HS Schoonmaakbedrijf bv. Om u beter te informeren over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaakonderhoud ramen wassen gevelreiniging impregnering graffitiverwijdering industriele reiniging rioolreiniging / ontstopping hogedruk reiniging vloerenonderhoud opleveringsschoonmaak gladheidsbestrijding en onze 24 uurs calamiteitenservice. HS schoonmaakbedrijf bv is in circa 1960 opgestart. Het bedrijf is uitgebouwd tot een regionaal schoonmaakbedrijf te Raamsdonksveer in Noord-Brabant. Met een compacte en efficient werkende organisatie reageert HS schoonmaakbedrijf snel en adequaat op vragen van klanten uit diverse bedrijfstakken in Brabant. Met gevelreiniging en specialistische reinigingstechnieken is HS schoonmaakbedrijf zelfs landelijk actief.
Eclatant Schoonmaakbedrijf Allround schoonmaakspecialist.
Vol passie storten wij ons op allerhande schoonmaakwerkzaamheden. Of deze nou groot of klein zijn voor de particulier of zakelijk wij staan voor u klaar! Met de inzet van onze gepassioneerde medewerkers maken wij elk project tot een succes! Wij zetten dit in voor. Specialistische reiniging en gevelreiniging. De beste kwaliteit in schoonmaak! Met onze gekwalificeerde medewerkers en medewerksters leveren wij onze opdrachtgevers perfecte kwaliteit. Ons hoge kwaliteitsniveau is uniek in onze branche.
Home.
Kamphuis Schoonmaak Bedrijfsdiensten is een allround schoonmaakbedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met ruime 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Samen met gekwalificeerde en representatieve medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar. Geen enkele klus is ons te zwaar geen project is ons te gek. Alle medewerkers van Kamphuis Schoonmaak leggen eer in hun werk en iedereen is pas tevreden als alles weer schoon en fris is. Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar zijn wij zuinig op!
Schoonmaakbedrijf Jansma Dik B.V Home.
Allereerst uiteraard de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden voor u als klant. Maar ook de interne organisatie verloopt volgens hoge kwaliteitsnormen en eisen. Schoonmaakbedrijf Jansma Dik B.V. Stroomweg 14 4382 WX Vlissingen 0118-461892 info@jansmaendik.nl Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur KvK nummer 22055264. 2016 Schoonmaakbedrijf Jansma Dik B.V Algemene Voorwaarden Beeld door Scherp!
De Schoonste Welkom bij Schoonmaakbedrijf Klaas Harms.
Neem vrijblijvend contact op. Dat wij de schoonste zijn! Bekijk ook onze webshop. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms heeft door jarenlange ervaring met specialistische reiniging. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms verzorgt de reiniging van zonnepanelen. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms levert professionele schoonmaak artikelen aan zowel particulieren. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms verzorgt de glasbewassing voor zowel particulieren.

Contacteer ons