Op zoek naar schoonmaker gezocht?

schoonmaker gezocht
Schoonmaker gezocht.
Wij zijn jong gedreven en hebben oog voor detail. Laatste keer ingelogd 1 dag geleden Profiel bekijken. Zoom in om meer klusjesmannen weer te geven. Een professionele schoonmaker is voor verschillende soorten klussen inzetbaar of het nu voor onderhoud is of een makkelijkere schoonmaakklus. Omdat ze beschikken over professionele schoonmaakmiddelen en gereedschap is het resultaat vaak veel beter dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Een schoonmaker heeft vaak een specialisatie. Vind de klusjesman die bij u past. Meld u aan om te kunnen reageren of gratis uw klus te plaatsen. Heeft u de perfecte klusjesman gevonden? Verdere afspraken maakt u met de klusjesman zelf. Ben jij op zoek naar klusopdrachten?
hergroeperen kredieten
Schoonmaakster gezocht? Huishoudelijke hulp beschikbaar!
Ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster? Een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt vind je snel op Werksters.nl! Bekijk direct alle beschikbare werksters.
Vacature Schoonmaker voor gebouwen en kantoren gezocht! bij JMW Horeca Uitzendbureau in Zwolle NationaleVacaturebank.nl.
JMW Horeca Uitzendbureau Zwolle. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan als schoonmaker? Niet vies van hard werken in de schoonmaak? Kom werken als schoonmaker bij Tempo-Team! De ervaringen van Marvin 29 als schoonmaker via Tempo-Team Mijn werk is erg afwisselend. Zo werk ik op oproepbasis bij diverse bedrijven bij mij in de omgeving. Via de T-Point app op mijn telefoon hoor ik waar en wanneer ik kan werken via die app geef ik ook aan wanneer ik een keer niet kan werken.
Schoonmaakster gezocht voor bij u thuis? 1295 per uur.
85% heeft binnen 3 dagen een hulp. U heeft 6 maanden garantie. Huiscleaning regelt een gescreende schoonmaakster voor u! U betaalt eenmalig 3495 bemiddelingskosten zodra wij. een geschikte hulp voor u hebben gevonden! U betaalt voor een hulp slechts 1295 per uur! Brouwhuisplein 1 C4 4811DP Breda. actief in heel Nederland. Stuur een WhatsApp bericht. Schoonmaakster gezocht voor bij u thuis?
Schoonmaker gezocht Utrecht Van der Laan Uitzendbureau.
Het betreft een dynamisch schoonmaakbedrijf in het midden van het land. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en milieu bewust ondernemen dit zijn belangrijke speerpunten. Ondanks de recessie weet onze relatie haar klantenbestand jaarlijks uit te bouwen en groei te bewerkstelligen. Mede hierdoor is het bedrijf opzoek naar nieuwe collegas. Wij zijn op zoek naar representatieve betrouwbare en flexibele schoonmaakmedewerkers in het midden van het land. Het gaat hier om een functie voor diversen dagen en meerdere objecten. Bent voor langere tijd beschikbaar.
Gezocht schoonmaker in Risoul Franse Alpen.
Gezocht schoonmaker in Risoul Franse Alpen. Gezocht schoonmaker in Risoul Franse Alpen. Sunweb op 2 jan 2015 1408. Wij zijn met spoed op zoek naar een schoonmaker voor het appartementen complex Melezes in Risoul Franse Alpen. Risoul is een van de grootste en populairste jongeren bestemming in de wintersport. Het appartementen complex is volledig in Sundio Group eigen beheer. In het dorp werken o.a. nog 7 reisleiders vanuit ons en de hotel manager van het appartementen complex werkt uit ook vanuit ons. 1 grote gezellige familie dus!
Direct een schoonmaakster online boeken Helpling.
Wij vertrouwen volledig in de schoonmakers op ons platform. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar om een passende oplossing te vinden. Schoonmaker gezocht én gevonden via Helpling! Nooit eerder heb je zo kort naar een geschikte schoonmaakster gezocht en deze zo snel gevonden. Ons online platform is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd waardoor je in principe al binnen 60 seconden een boeking zou kunnen afronden. Om gekoppeld te worden aan een ervaren schoonmaker uit je buurt vragen we je om het volgende. Voer je postcode in en wij controleren op beschikbaarheid. Kies de gewenste datum en het tijdstip. Verstrek verdere persoons en adresgegevens. Betaal snel en veilig online.
Schoonmaker Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Je bent vijf dagen in de middag en/of avond. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Arbeidsvoorwaarden Ben jij de schoonmaker productie die wij zoeken. Werkzaamheden Voor een van onze opdrachtgevers een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak zijn wij op zoek naar een schoonmaker die nauwkeurig en secuur werkt. Schoonmaker omgeving Nunspeet Voor meerdere schoonmaakopdrachten in Nunspeet en omgeving. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Gaat om opdrachten voor. Huishoudelijke hulp / Schoonmaakster in Rotterdam.
Groningen FID uitzendbureau.
Schoonmaker gezocht Amsterdam.
Die heeft u dan bij deze gevonden! Onsa Facility Services is een veelzijdig schoonmaakbedrijf inzetbaar voor alle soorten schoonmaakwerkzaamheden. Wij verzorgen de schoonmaak van onder andere kantoren bedrijven gemeentelijke instellingen en scholen. Daarnaast verrichten wij ook specialistisch schoonmaakwerk zoals vloerenonderhoud en dieptereiniging. Wij hebben uitsluitend professionele en betrouwbare medewerkers in dienst. Onsa Facility Services is echter niet alleen een veelzijdig bedrijf. We zijn ook een duurzaam bedrijf. In onze bedrijfsvoering houden we continu rekening met het welzijn van onze mensen onze klanten en het milieu. Zo scheiden we ons afval en gebruiken we navulverpakkingen voor onze schoonmaakproducten.

Contacteer ons