Meer resultaten voor vacature interieurverzorger

vacature interieurverzorger
Vacature Interieurverzorger.
Parc Centrum Sandur heeft diverse horecagelegenheden een supermarkt en een veelzijdige sportaccommodatie en ontvangt niet alleen gasten van Center Parcs Sandur maar ook bezoekers uit de omgeving. WIJ HEBBEN PLAATS VOOR EEN. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een interieurverzorger. Je werkt op basis van een contract met variërend 0 tot maximaal 15 uur per week. Beschik je over een flexibele instelling goede contactuele eigenschappen en ben je servicegericht? Zeven dagen per week in de ochtenduren inzetbaar zijn is noodzakelijk. Dan maken wij graag kennis met jou!
3 maanden
53 Interieurverzorger Vacatures Adzuna.
je werkt op dinsdag donderdag en vrijdag referentienummer 1545394 Bezoek www.antennagroep.nl voor meer informatie over de vacature Interieurverzorger tijdelijk of solliciteer online op de vacature Interieurverzorger tijdelijk. Meer over deze vacature. ZORGWERK THALIA THUISZORG EMMEN DRENTHE 7811 AA. Voor de zomervakantie juni t/m augustus zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar Interieurverzorgers. Als Interieurverzorger bied je mensen een helpende hand in hun eigen SALARIS IN OVERLEG. Meer over deze vacature. MASSAR BOETES BEDRIJFSDIENSTEN BV EDERVEEN. Onze bedrijfsdoelstelling is het verzorgen van het totale facilitaire onderhoud voor bedrijven. Voor de meeste organisaties is het van belang om zoveel mogelijk met haar eigen Core Businessbezig te zijn.
tshirt bedrukken
Interieurverzorger Vacatures Vacatures.nl.
beschikbaar op op doordeweekse dagen en. Voor een opdrachtgever in de Regio van Roggel zijn wij op zoek naar flexibele en enthousiaste interieurverzorger. Wij zoeken interieurverzorger voor maandag t/m vrijdag van. 11 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Roggel. Algemeen medewerker schoonmaak / Interieurverzorger. Ben jij op zoek naar een functie als Algemeen medewerker schoonmaak/ interieurverzorger. Dan heeft Logistic Force Venlo de baan voor jou! Wij zijn per direct op zoek. 11 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Belfeld. Als Interieurverzorger bied je mensen een helpende hand in hun eigen huis. Voor onze opdrachtgever op zoek naar Interieurverzorgers. 8 dagen geleden meer.
platformlift
Interieurverzorgster Vacatures Vacatures.nl.
Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 26. Trefwoorden voor deze vacature zijn huishoudelijke hulp schoonmaak schoonmaakbedrijf schoonmaker facilitair medewerker housekeeping interieurverzorgster. Parttime Kamermeisje/kamerheren in de omgeving van Noordwijk. Voor verschillende hotels en vakantieparken in en rondom Leiden zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare parttime kamermeisjes en jongens. Schoonmaak medewerkster Soest parttime. Keywords schoonmaker schoonmaakster interieurverzorger interieurverzorgster schoon hygiëne hygiënisch Soest Amersfoort Zeist Utrecht kantoorpand Huishoudelijke hulp. Je bent zeker een jaar beschikbaar.
stand parapluie
Interieurverzorger vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures banen en werk als Interieurverzorger. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Kun jij een ruimte niet uit zonder dat je hem netjes achterlaat? Is alles bij jou spik en span? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek na de interieurverzorger die wij zoeken en wind jij er geen doekjes om reageer.
bestelwagen huren gent

Contacteer ons