Zoeken naar schoonmaakwerk

schoonmaakwerk
schoonmaakwerk Schoonmaakbedrijf drost en zonen.
Werken bij drost en zonen. 18 september 2015 by GP. We hebben een vacature voor een schoonmaakst-er / schoonmaak van kantoren te Didam. Begeleiding instructie en advisering schoonmaakvraagstukken. Wenst u een offerte? Vult u dan hiervoor het formulier in of neem gerust per telefoon of E-mail contact met ons op. Klik hier voor meer informatie
waterdicht maken
Schoonmaakwerk in Rotterdam Helpling.
Op zoek naar schoonmaakwerk in Rotterdam? Verdien via Helpling snel en gemakkelijk geld. tot 12 per uur. Werken bij jou in de buurt. Werk binnen regio Rotterdam. Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in Rotterdam? Dan is Helpling precies wat je zoekt! Wij bieden niet alleen schoonmaakwerk in Rotterdam aan maar ook totale vrijheid in het bepalen van regio tijd en beschikbaarheid. Bij ons kun je schoonmaakwerkzaamheden geheel naar eigen voorkeur bepalen. Wij zijn een online platform waar iedereen een schoonmaakhulp kunt boeken voor huishoudelijke taken. Klik hier voor de fotos
marketing vacature
Schoonmaakwerk.
BV in Utrecht gaan verzorgen. APOTHEEK HOEFSTRAAT BINNENSTAD kiezen voor DE KLOP GROEP! APOTHEEK HOEFSTRAAT BINNENSTAD gevestigd in Tilburg kiezen voor DE KLOP GROEP. De Klop Groep verzorgt graag het Schoonmaakwerk in uw bedrijf. U kunt contact opnemen met Hoofd Algemene Zaken van De Klop Groep Michael van den Hijligenberg voor een geheel vrijblijvende offerte. Zoek resultaat van Schoonmaakwerk binnen Diensten en nieuws. DE KLOP GROEP sluit contract met Vlees en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg. Zwembad Helsdingen Vianen kiest voor De Klop Groep.
vochtige kruipruimte
Scheepsschilder en Schoonmaakwerk Thakoer Stralen Werkendam.
Specialist in schilder schoonmaak en straalwerkzaamheden. Bij Scheepsschilder en Schoonmaakwerk Thakoer bieden wij een compleet onderhoudspakket aan voor de scheepvaart op het gebied van schilderen en schoonmaken. Daarnaast doen wij ook schoonmaak en schilderwerk voor particulieren en gemeentes. Wij werken voor klanten in de omgeving Werkendam maar ook nationaal en zelfs internationaal kunnen wij helpen. De klant is koning bij ons en om dat te bewijzen leveren wij altijd hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal VCA gekeurd en zorgen er voor dat alles netjes is afgewerkt.
Draadloze beveiligingscamera
DFP facilitaire partner voor al uw schoonmaakwerk Erasmus MC.
Dag van de Schoonmaker. 010 226 32 31. DFP schoon is uw facilitaire partner voor al uw schoonmaakwerk van kantoorpand tot bedrijfsruimte. Wij zetten ons dagelijks in met enthousiasme en toewijding. Het resultaat uitmuntend schoonmaakwerk. Wij zijn werkzaam in de regio Zuid-Holland Noord-Holland en Utrecht. Bodegraven Barendrecht Capelle aan den IJssel Den Haag Delft Gouda Hoogvliet Hendrik Ido Ambacht Montfoort Nieuwegein Oud Beijerland Rotterdam Spijkenisse Schiedam Utrecht Voorburg Zoetermeer. Teuta Ternava 5 jaar in dienst.
lang parkeren schiphol
Op zoek naar schoonmaakwerk in Edam-Volendam?
Inschrijven als schoonmaakhulp in Edam-Volendam betekent dus snel aan het werk en extra geld verdienen. Nu inschrijven voor schoonmaakwerk. Wil jij schoonmaakwerk in Edam-Volendam uitvoeren? Dan geniet jij van de volgende voordelen. Je verdient maar liefst 1206 per uur van je loon van 1250 draag je 044 af aan ons Hier hoef je geen extra belasting over te betalen. Je bepaalt zelf hoeveel uur jij in de week wilt werken. Je valt altijd onder de WA verzekering van de opdrachtgever. Natuurlijk gaan we er niet vanuit dat je iets kapot maakt. Maar wanneer er toch iets gebeurd draai jij daar gelukkig niet voor op.
elektrische fiets
Alphen CC Witte hulp voor je schoonmaakwerk SwordFish 4.
U bent hier Home / Nieuws / Alphen CC Witte hulp voor je schoonmaakwerk. Alphen CC Witte hulp voor je schoonmaakwerk. Alphen heeft de landelijke primeur Facilicom is hier gestart met een nieuw initiatief in huis service. Witte thuishulp voor particulieren. We zijn in Alphen gestart omdat dit één van de meest representatieve gemeentes van Nederland is vertelt Wouter Poels van in huis service. Op de langere termijn willen we deze service wel uitbreiden. We zien het als een particuliere vorm van thuiszorg alternatief voor de wmo. In november ging in huis service van start.
corrigerend ondergoed
Schoonmaakwerk Arnhem Armada Clean.
Neem jij geen genoegen met een zesje maar ga je altijd voor een tien? Stuur dan een sollicitatie naar Armadaclean zodat we alvast kennis kunnen maken met je. Voor het schoonmaakwerk Arnhem zijn wij opzoek naar harde werkers die zelfstandig zijn of juist liever in teamverband werken. Daarnaast is het belangrijk dat je betrokken bent bij je werk en met de klant en het object waar je schoonmaakt. Het gaat meestal om vaste objecten die regelmatig moeten worden schoongemaakt. Wij werken volgens ons eigen SchoonmaakPlus concept waarbij we zoeken naar de goede match tussen de klant en onze medewerkers. Zo is er weinig verloop en zijn er korte lijnen in de communicatie.
condensdroger
Direct schoonmaakwerk in je eigen regio! Helpling.
Vul je gegevens voor de schoonmaak vacature dan vandaag nog in en vindt direct schoonmaakwerk binnen jouw omgeving! Vind nu schoonmaakwerk bij jou in de buurt! Vind werk bij jou in de buurt. Download onze nieuwe app. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
karikatuur laten maken
Schoonmaakwerk tijdelijk vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar tijdelijk vacatures banen en werk als schoonmaakwerk. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Wil jij deel uit maken van een vaste groep die ervoor zorgt dat andere mensen vakantie kunnen vieren in de mooie schone bungalows op de parken rondom Apeldoorn? Dan ben jij de kandidaat die met deze groep de diverse bungalows kan gaan.
babywinkel

Contacteer ons