Op zoek naar iss schoonmaak ziekenhuis?

iss schoonmaak ziekenhuis
Schoonmaak ziekenhuis vacatures in Tiel 72 jobs Jooble.
Maak een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan 13610 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Vacatures Schoonmaak ziekenhuis Tiel. 1-20 van 72 resultaten. Leidinggevende Schoonmaak Objectleider ziekenhuis m/v. de zorg is een vak apart. Hago Zorg is al 50 jaar actief in de gezondheidszorg en heeft veel kennis van en ervaring in medische schoonmaak in ziekenhuizen verpleeg en verzorgingshuizen geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Schoonmaken bij Hago Zorg is samenwerken. Het gaat om het schoonmaken van kantoorpanden in week 31-32-33-34. Functie-eisen Heb jij ervaring in de schoonmaak? Ben je in week 31-32-33 beschikbaar? Ben je woonachtig in Oss of omgeving?
t shirts bedrukken
Vacatures Ziekenhuis Nij Smellinghe.
autoaanpassingen
Vacatures schoonmaak ziekenhuis Trovit.
1-25 van de 65 banen. Minder dan 15 km. Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Minder dan 75 km. Minder dan 100 km.
stand parapluie
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Asito is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers die van maandag tot en met vrijdag van 1600 uur tot 1900 beschikbaar zijn voor diverse schoolgebouwen in Deurne. Asito is op zoek naar een Vloerenspecialist in de regio Eindhoven. Asito is op zoek naar een enthousiaste en flexibele vloerenspecialist die voor 38 uur per week per direct beschikbaar is! Asito zoekt Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud in Rijssen. Asito is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers die van maandag tot en met vrijdag beschikbaar zijn in de ochtend en avonduren voor een opdrachtgever in Rijssen.
Schoonmaak Ziekenhuis Vacatures Vacatures.nl.
Verkoopmedewerker Schoonmaker Facilitair Medewerker Weekendmedewerker Schoonmaakmedewerker Oracle Specialist. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 66. Leidinggevende Schoonmaak Objectleider ziekenhuis m/v. Schoonmaken in de zorg net even anders. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap. Hago Zorg is al 50 jaar actief in de gezondheidszorg en heeft veel. Schoonmaak Ziekenhuis Rijnstate Arnhem 18 uur pw. Kom dan vanaf augustus/september bij Rijnstate schoonmaken! Een dienst is meestal 55 à 6 uur per dag. Over het bedrijf De opdrachtgever is Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Vakantiewerk schoonmaak Ziekenhuis Rijnstate Arnhem.
Vacatures Schoonmaak ziekenhuis Maastricht Jooble.
Maak een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan 11300 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Vacatures Schoonmaak ziekenhuis Maastricht. 1-20 van 124 resultaten. Schoonmakers voor ziekenhuis Maastricht. Maastricht 1750 per maand. Bij bewezen diensten word je vaker opgeroepen voor die object of voor andere objecten in de regio. Werkzaamheden bestaan uit de schoonmaak van kamers sanitair en openbare ruimtes. Functie-eisen Wij zoeken kandidaten die Beschikbaar zijn op de genoemde. Schoonmakers voor ziekenhuis Maastricht. Wij zoeken kandidaten die Beschikbaar zijn op de genoemde werktijden Affiniteit met schoonmaak hebben Representatief zijn Woonachtig zijn in de regio Maastrichtreiskosten worden niet vergoed Betaling is conform cao.
Vacature Reserve schoonmaak ziekenhuis Geel 2017 ISS Belgium Arbeiders/Ouvriers.
Reserve schoonmaak ziekenhuis Geel 2017. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes patiëntenkamers gangen sanitair. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels microvezeldoeken mop stofzuiger. werkuren maandag tot vrijdag tussen 6u en 14u 1x per maand op zaterdag en zondag. Je hebt een verzorgd voorkomen. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt maar niet steeds een vereiste. Je bent gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken. Je bent stressbestendig en je kan op een goed tempo doorwerken. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Pilot ISS bij ziekenhuis Nij Smellinghe levert veel op ISS World Nederland.
Logo's en beeldmateriaal Logo's en beeldmateriaal. Pilot ISS bij ziekenhuis Nij Smellinghe levert veel op. Hoe zorg je er als ziekenhuis voor dat je nieuwe klantvriendelijke en kostenefficiënte toepassingen voor het schoonmaken kunt vinden en implementeren? Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten stelt de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en ging daarom niet over één nacht ijs toen ze de mogelijkheden van nanocoating onderzochten. Samen met ISS Facility Services en Nanocoat Nederland deed het ziekenhuis een succesvolle pilot met de toepassing van hoogwaardige coatings voor de bescherming en behandeling van tegelwanden vloeren voegen spiegels kranen wasbakken en armaturen.
Schoonmaak voor ziekenhuizen met oog voor uw gasten.
Onze brede ervaring in de zorg en kennis van geldende protocollen zijn van toegevoegde waarde. De beleving van een ziekenhuisbezoek wordt steeds belangrijker. We handelen naar dat toenemende belang van gastvrijheid binnen ziekenhuizen. Gedurende de schoonmaak in het ziekenhuis merken we het verschil bij de patiënten. Patiënten waarderen een glimlach of een vriendelijke begroeting en de medewerkers van CSU begrijpen dat. In specialistische ruimtes waar steriliteit centraal staat zoals een intensive care of operatiekamer is een andere aanpak van schoonmaken vereist. Dan biedt de ervaring en kennis van CSU op het gebied van cleanroomschoonmaak uitkomst. Vraag hier direct offerte aan. Scherp in elk werkveld. Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers.
ISS Cure Care ISS World Nederland.
Staat uw land niet in de lijst ga dan naar de group website. ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst ga dan naar de group website. ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst ga dan naar de group website. ISS opereert in meer dan 50 landen.

Contacteer ons